marți, 7 decembrie 2010

Salata de varza with a twist

Salata de astazi este pentru toti cei care vor s-o rupa cu rutina. Si care vor sa dea o noua dimensiune notiunii de salata de varza. Si care vor sa-si surprinda papilele gustative cu un melanj de gusturi ce-si pastreaza cumva identitatea, dar creeaza un ansamblu unitar si foarte bine echilibrat. Nu in ultimul rand, o recomand celor care tin dieta si care pur si simplu au nevoie de putina diversitate in meniul frust si standardizat al zilei. E de fapt pentru toata lumea, care vrea sa manance si delicios, si sanatos. Iar apoi nici nu e decat un fleac s-o pregatesti.

Eu am "gatit"-o foarte repede, in timp ce ma dedicam de fapt unor bomboane pentru una dintre cele mai vechi prietene ale mele. Raluca, apropo, au avut si dragoste in ele!:)

Dar iata cum a aratat salata de varza a la Crazy Good Raw:


Ingrediente: 1/2 varza medie, 1 ardei kapia rosu, 1 lingura ulei de susan (sau ulei extravirgin de masline), 1 lingurita sare himalayana.

Varza se da pe razatoare sau se toaca sau se marunteste in robotul de bucatarie. Ardeiul kapia se taie in fasii lunguiete si subtiri si se amesteca cu varza. Se adauga uleiul si sarea si se freaca totul pana cand legumele se inmoaie putin. Daca rezulta prea multa apa la sfarsit, aceasta se scurge pentru ca vine sosul!!!

Ingrediente pentru sos: 1 lingura unt de migdale, 1 lingurita de miere, 1 lingura sos de soia, sucul de la o portocala si 1 lingurita de ghimbir ras.

Se amesteca toate bine bine, dupa care se pune peste varza si salata este gata!

Delectare placuta!

5 comentarii:

simona spunea...

Apetisanta reteta... cu atat mai mult cu cat e raw... :)

Ana Ghica spunea...

Simona, gateste-o neaparat!noua ne-a facut o supriza foarte placuta, desi noua deja ne placea tare mult salata de varza absolut obisnuita:)

Anonim spunea...

It's remarkable to pay a visit this site and reading the views of all mates concerning this paragraph, while I am also keen of getting know-how.

My homepage - healthy diet plans

yanmaneee spunea...

curry 4
kyrie spongebob
adidas nmd
off white
lebron 15
kobe shoes
golden gooses sneakers
louboutin shoes
air max 2019
golden goose

saneas spunea...

index replica louis vuitton bags moved here her explanation why not try this out Dolabuy Chloe