duminică, 16 ianuarie 2011

Ligia Pop in Bucuresti

Dragelor si dragilor,

Revin dupa o pauza lunga, in care tot ce am reusit sa facem si eu si Raul a fost sa colectam poze de la minunatele retete pregatite si sa le punem bine in folderele doldora de informatii raw. Atat. Noroc ca am avut timp sa mancam:) Raw, of course:) Si sa participam la primul first ever revelion raw, organizat de Andreea Lazarescu - mama noastra raw vegan a tuturor:) A fost probabil primul festin din viata mea, pentru ca va zic sincer ca pe cand mancam de toate aveam o love-hate relationship cu hrana cea de toate sarbatorile!

Pana sa ajung iarasi la minunatele retete cu care v-am obisnuit, vreau sa fac un anunt pentru toti iubitorii sau aspirantii raw food din Bucuresti. Si anume ca pot lua parte la un curs de nutritie raw vegan, cu focus mare pe aspectele practice, sustinut de catre Ligia Pop, la initiativa magazinului Pukka Food. Ligia, te asteptam cu mare drag in Bucuresti!!!

Cursul incepe in 22 ianuarie si include 4 intalniri, toate in week-end. Si nu doar ca o sa invatati, dar o sa si mancati raw food! Va las sa cititi toate informatiile in afisul evenimentului. Aviz amatorilor, deci!

La multi ani, raw-vegani!

Niciun comentariu: