duminică, 30 mai 2010

Bomboane RAW



Dupa cum va spuneam in postul trecut, am inceput sa creez bomboane RAW.
Dar, ca si noutatee, nu numai ca am inceput sa creez dar am inceput sa si daruiesc!

Iata cateva din retetele de bomboane care va garantez ca va vor face placer mare sa le savurati:

pRAWlines
o bomboana delcioasa obtinuta prin combinarea de cacao organica cu nuci bio, unt de cocos raw si miere bio. De fapt, odata ce gustati aceasta bomboana veti dori sa inlocuiti pentru totdeauna cunoscutele praline cu lapte, potentatori de gust si alti aditivi. 'Personalitatea pRawlinei' este data si de fructul atasat ca o codita (goji berries).



Raisin Truffles
o 'inventie' de care sunt foarte incantat, eu fiind o persoana indragostita de trufe.
Combinatia dintre stafide, cacao organica si miere este una de vis. incercati-le si veti intelege! Pentru indragostitii de ciocolata amaruie, trufe si cacao sunt o desfatare a simturilor!
Sunt extrem de gustoase si puteti manca pe saturate caci nu contin unt sau alti aditivi care sa ingreuneze digestia. Bineinteles, consumul de miere trebuie si el moderat pentru o dieta sanatoasa, dar nu va faceti griji pentru kilogramele in plus caci nu vor exista!
Insa veti beneficia de secretul tineretii - antioxidantii - aflati din abundenta in semintele de cacao!


cRAWnches
dat fiind combinata de smochine crude cu fulgi de cocos bio si praf de scortsoara trosneste la propriu in momentul in care le gustati, numele le este justificat. Este o bomboana pe cat de simpla pe atat de delicioasa cu un gust delicat de smochine.


Cocodates
sunt bomboane 100% raw avand la baza curmale. In dieta raw curmalele sunt un inlocuitor de baza al zaharului, utilizandu-se pe scara larga la prepararea de mancaruri, fiindu-le recunoscute atat calitatile cat si gustul inconfundabil. In cazul bomboanelor noastre, asocierea cu fulgi de cocos, miere si cacao organica le dau o savoare aparte. daca ma intrebati pe mine, sunt delicioase!

Un comentariu:

policy spunea...

am facut azi din bomboanele "raisin truffles" sunt delicioase cum rar gasesti pe blogurile de raw-isti retete delicioase.