miercuri, 10 noiembrie 2010

Bomboane, pe viu, sa va tina toata viata:)

Dragelor si dragilor,

Am primit o onoranta invitatie de la Centrul Seeds for Happiness, cum ca sa organizam un scurt atelier de facut bomboane raw si vegane. Adica bunatatile pe care ni le preparam noi din cand in cand sub forma de prawline, raisin truffles si alte nebunii. Am spus da, bineinteles, caci stiam de Seeds de muuuult cum se straduiesc ei sa (re)insamanteze serenitatea, bucuria de viata si spiritualitatea in natia asta...

Si stiti ca si regimul de viata raw vegan se potriveste manusa cu principiile Seeds for Happiness? In primul rand, hrana vie te face mai fericit si degajat. Apoi esti mult mai etic, mai atent cu ceea ce ne ofera natura, mai categoric in refuzul de a cauza disparitia altor specii. Si ar mai fi multe de spus, dar le spune la workshop.

Asadar va invitam cu mic cu mare la eveniment, care are loc vinerea aceasta, de la orele 19. Va vom invata sa va faceti singuri mousse de ciocolata asa cum n-ati mai mancat de bun, de hranitor si de neingrasator. Apoi bomboane cu cocos, pentru care vor pali de invidie Raffaelo.



Apoi prawline cu nuci bio, fara zahar, fara lactate - un deliciu.



Iar pentru iubitorii de senzatii tari - raisin truffles, asa cum numai Raul stie sa le faca!


Va poftim sa va inscrieti la annaghica@gmail.com ca sa stim pe cati mizam si cate bomboane va trebui sa manufacturam la fata locului.

Seeds for Happiness este pe str. Fabrica de chibrituri, la numarul 16, in vecinatatea Garii Filaret. Iata si harta:


4 comentarii:

Anonim spunea...

Нey there! Someone in my Facеbooκ group
shaгеd this webѕite wіth us sο I came to chесk іt out.
I'm definitely loving the information. I'm boоk-mаrking and will
be tweeting thіs to my folloωers! Εхceptionаl blοg
аnd ѕupeгb style anԁ deѕign.



Alsο visit my blog post: iphone repair pj

Anonim spunea...

Qualіty posts is the crucial to attгact the vіewers to pay a quick visit the websіte, that's what this website is providing.

Feel free to visit my blog :: iphone repair malaysia

Anonim spunea...

Nіce pοѕt. I useԁ to be сheсκing cοnstantly this blog anԁ I'm inspired! Extremely useful information particularly the final part :) I deal with such info a lot. I used to be looking for this certain info for a long time. Thank you and good luck.

Feel free to surf to my web blog - ipad repair malaysia

Anonim spunea...

yeezy
bape outlet
steph curry shoes
curry 9
supreme
kyrie shoes
bape
jordan shoes
golden goose outlet
bape clothing